sâmbătă, 11 octombrie 2008

Droguri in Romania - perfect LEGAL


Am trait sa o vad si pe asta , pare un scenariu SF dar va asigur ca este 100% real ceea ce povestesc eu acum .
Plecat cu treburi pe la Galati , am observat cu stupoare cum o parte din baietii care isi fac veacul prin jurul blocului meu , aveau ochii tulburi, pleoapele cazute...mi-am spus ca sunt obositi saracii , sau este vreo epidemie nasoala prin oras ,a trecut o zi, doua, trei...ochii lor ramaneau neschimbati , mai mult de atat, erau rupti total de realitate , asa ca din curiozitate am intrebat : care este cauza oameni buni ?
Nu a durat prea mult si am primit raspunsul : am fumat un joint !(iarba, marijuana sau cum vreti voi sa-i spuneti )
Eh, acum ca tot omul, am inceput cu lectii de morala , ca nu e bine , in afara faptului ca dauneaza sanatatii , mai exista si riscul sa infunzi puscaria, bla,bla,bla , au asteptat ei sa termin cu teoria care cu siguranta a trecut pe langa ei ca fulgerul si mi-au spus calm si cu un zambet pana la urechi : am cumparat de la magazin , e totul legal !
Am ras , normal, ma gandeam , ce naiba, traim totusi in Romania , nu in Olanda , dar am avut un shoc cand mi-am dat seama ca ei spuneau adevarul ,chiar cumparasera de la magazin tigarile ,va intrebati probabil cum este posibil ???
Romanul este inventiv , pacat ca numai la prostii ...stie sa fenteze bine legea , sub paravanul unui magazin numit Herbal Shop care vinde tot felul de combinatii din plante pentru colectie , ei vand produse cu un efect mult mai puternic decat cunoscutul Hasis si totul este perfect legal, ba chiar exista si site-uri cu produse, preturi...etc . A deschis omul un magazin , produsele se vindeau ca painea calda , de clienti nu duce lipsa , daca iti arde sufletul poti sa mergi la 3 dimineata direct la usa omului , nu se supara , acum a deschis al doilea magazin , exact langa o scoala generala si un spital, sa vezi cum face pustimea cheta sa mai cumpere un pliculet cu ierburi magice sau o tigara gata facuta , ba mai mult de atat , proprietarii magazinului trimit periodic SMS-uri clientilor fideli : AM PRIMIT MARFA DE CALITATE LA PRETUL....
Acum sa va convingeti ca nu vorbesc prostii , am sa las un link unde puteti vedea cu ochii vostri toata porcaria asta legala , eu unul nu mai am cometarii , chiar imi fac cruce si ma intreb , ce mai urmeaza , magazine cu arme ¨ pentru colectie ¨ ???


http://www.etnoplant.ro/shop/produse/85-smoke-shop/55--jointuri/

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa speram ca i-o sesiza cineva prezenta si i-o inchide afacerea. Opina publica, organe de control, mass-media...unde naiba dorm toti astia ? Bine ca au scos chipsurile din scoli, dar lasa drogurile de cumparat la liber, din capatul blocului...Si parintii copiilor alora nu-i vad ca-s chiauni cand vin de afara ?
Sa lasi toate hotaririle astea , pe care adultii ar trebui sa le ia, pe capul unui copil, e o crima. Sa ii ceri discernamant cand tu, om in toata firea, nu esti capabil sa iei o hotarare normala e o ticalosie.
Trist...