marți, 26 august 2008

Cum sa devii tradator


Bela Karoly a declarat pentru presa din SUA, intr- emisiune televizata, ca Nadia Comaneci nu avea in anul 1976 varsta regulamentara pentru a lua medalia de aur la Montreal.
"Nadia avea 13 ani si jumatate", a spus Karoly.
La Olimpiada de la Montreal, Nadia Comaneci a luat prima nota de 10 din istoria gimnasticii. Varsta minima pentru a lua medalia era de 14 ani.
Oficial, Nadia Comaneci este nascuta in anul 1961, asadar, conform actelor, la acel moment trebuia sa aiba peste 14 ani.
Despre Beijing :
-Cum vi se pare concursul de gimnastica ?
-Ce concurs? Ăştia vor face totul să câştige! Uitaţi-vă la gimnastele astea care spun chinezii că au 16 ani! Eu cred că n-au mai mult de 11-12! Nu se poate, fură identităţi! Şi toată lumea tace! De ce tac românii? Pentru că şi noi în trecut am participat cu sportive cu vârste falsificate!"
-Vă aminteşte Beijingul de Olimpiada de la Moscova, din 1980?
-Da, e la fel, nu e corect ce se întâmplă. Dacă ei bagă copii de 12 ani, măcar să ştim şi noi, să fie aceleaşi reguli pentru toţi! „SUA ar trebui să câştige. Chinezii au însă metode speciale“
-Echipa României?
-N-are nicio şansă la aur sau argint. O să se lupte pentru bronz cu Rusia. Teoretic, SUA ar trebui să învingă China, însă practic va fi aproape imposibil, pentru că ei au metode „speciale“. Nu mă refer la mită dată arbitrilor, însă mai sunt protocoale, recepţii, atenţii...


Rusine sa-ti fie tradatorule , ti-ai uitat radacinile si acum ai devenit pupincuristul americanilor , oameni ca tine merita ignorati, stersi din orice baza de date si uitati de toata lumea, ca si cum nu ai mai exista pentru noi !

Niciun comentariu: