joi, 28 august 2008

Increderea

O casnicie nu poate avea dragoste fara incredere , pentru ca dragostea inseamna incredere . Cand schiopateaza increderea , inseamna ca dragostea nu este chiar dragoste, ci poate este interes material sau trupesc , atractie determinata de diferite cauze...dar cand nimic nu iti poate clinti increderea si nici unul din membrii unei familii nu vrea sa insele increderea celuilalt , atunci dragostea nu are lipsa si tagada .
Ca sa poti merge in fiecare zi mai departe prin obstacolele vietii , ai nevoie de incredere - in tine insuti si in ceilalti . Ca sa te poti bucura , iti trebuie increderea ca nimeni nu-ti va lua bucuria . Ca sa ai incredere , in primul rand trebuie sa FII de incredere ! E obositor sa fii mereu sceptic , banuitor lipsit de echilibru pe care ti-l da increderea . Lipsa increderii ingreuneaza si urateste viata , increderea deja pierduta , este greu de redobandit .
Pantru a nu-ti lipsi incredera , mai intai iti trebuie linistea sufleteasca , iar ea vine din dorinta si bucuria ta de a vedea frumusetea , candoarea si bunatatea din fiecare om . Orice om poate fi de incredere daca noi ii oferim incredere in increderea sa .

Niciun comentariu: