luni, 25 august 2008

Moartea sotilor Ceausescu- crima perfecta

Sa incepem cu doua alineate din articolul 16 - CONSTITUTIA ROMANIEI , care suna asa :

1- Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
2- Nimeni nu este mai presus de lege.

Stau si ma intreb , de ce Constitutia este sfanta doar pentru o mica parte a populatiei , cine sunt cei care au luat parte la procesul sotilor Ceausescu , cu ce sunt ei mai presus de Dumnezeu de ce au ales ei pedeapsa capitala si de ce atata graba , de ce se temeau mai exact ? Pana si Sadam a avut parte de un proces care a durat 5 luni pana s-a dat un verdict , oare Ceausescu chiar prezenta un pericol imens si trebuia lichidat urgent ? Oare Ceausescu pe langa faptul ca a fost dictator , nu era totusi OM , nu avea dreptul la o judecata corecta ? Oare de fapt nu au dorit altii sa-i inchida repede gura existand riscul ca multe capete sa cada odata cu regimul ceusist , oare toata revolutia nu a fost doar o simpla mascarada cu un popor roman pe post de marionete , oare de fapt executia sotilor Ceausescu nu a fost CRIMA PERFECTA ? Cine sunt criminalii adevarati domnilor , cine a instaurat adevarata dictatura , cine sunt calaii care jongleaza cu legea dupa bunul plac iar azi au conturile in banci umflate de pe urma revolutiei ?
Nu pot sa spun ca am dus-o stralucit inainte de 89 , dar nici rau nu a fost , toata lumea muncea , tinerii aveau o casa asigurata , infractionalitatea era mult mai scazuta , agricultura mergea bine ,de inundatii nu se mai auzise din 77 , oamenii nu mureau de foame chiar daca hrana era limitata . Azi ce avem in afara libertatii ? Saracie la nivel national , inundatii peste inundatii , agricultura ZERO , puscariile pline , guvernanti cu dosare musamalizate , inflatie ridicata , datorii peste datorii , ne bagam in credite pana in gat pentru o locuinta , locuri de munca putine...asta da DEMOCRATIE , am dat jos dictatorul sa ce ? Sa vina alti 20 in locul lui , sa fim guvernati de cei care au mainile patate de sange , sa respectam legile scrise si aprobate de cei care le incalca zi de zi , sa privim neputinciosi cum muncim pe degeaba , sa strigam tare : TRAIASCA ROMANIA !
Istoria va face dreptate pana la urma , timpul va descoperi adevaratii vinovati , dar ce folos , va fi prea tarziu...poate mai omoram 2-3 conducatori sperand la mai bine , apoi vom merge in biserici inchinandu-ne lui Dumn
ezeu ...daca legea poate fi incalcata , de ce nu am incalca si cele 10 porunci ?

Niciun comentariu: